• Lapos, kerek, esetleg szív alakú, vastag húsú, fehér paprika. Hagyományosan csípős, de az újabb igényeknek megfelelően édes változata (Édesalma) is van.
  • Az alma- és cseresznyepaprikát leginkább savanyítani szokás.Kizárólag savanyítás céljára termesztjük.A konzerviparból is jól ismert termék.
  • Fontos, hogy egészséges, érett és hibátlan zöldségeket vásárolunk a termelőktől, nagyon alaposan megmossuk így elkerülhető a tartályokban lévő paprika romlása.
  • Ha káposztával töltjük egy újabb kiváló savanyúságot kapunk.

Tulajdonságok:

  • édes vagy csípős

Kiszerelések:

Megnevezés (Kattintson a névre!) Zacskó
400g
Zacskó
800g
Kisvödör
500g
Vödör
3-4kg
Tégely
150g
Lédig
18l

6. Ecetes almapaprika

  10kg

Termékeink

Tekintse meg termékeinket látványos formában, ahol egyszerre látja a tulajdonságokat és kiszereléseket is.

Tovább a termékekre >>