• C vitaminban gazdag, természetes úton, tejsavas erjesztéssel készül.
  • Az általunk termeltetett fajtákból gondosan válogatjuk az ép és egészséges fejeket a gyártás során.
  • Közép- Európában a legtöbbet fogyasztott savanyúság a széles körű felhasználhatósága miatt. 
  • Például levesnek, húsos káposzta különféle fajtáinak, továbbá remek desszert káposztás rétesnek és más finomabbnál finomabb süteményekhez, de a téli időszakban a nyers fogyasztása is ajánlott magas C vitamin tartalma miatt.
  • A káposzta LEVE remek BÉLTISZTÍTÓ hatású, valamint a CUKORBETEGEK KEDVELT ITALA.

Tulajdonságok:

  • sós ízesítés

Kiszerelések:

Megnevezés (Kattintson a névre!) Zacskó
400g
Zacskó
800g
Kisvödör
500g
Vödör
3-4kg
Tégely
150g
Lédig
18l

20. Savanyított káposzta

      15kg

Termékeink

Tekintse meg termékeinket látványos formában, ahol egyszerre látja a tulajdonságokat és kiszereléseket is.

Tovább a termékekre >>