A cég 1996 óta nagy tapasztalattal rendelkezik a savanyúság készítés területén. A folyamatos növekedést bizonyítja, hogy 2000-es évtől sikeres külföldi kapcsolatokat épít elsősorban a Szlovák, Cseh és Román piacokon. A hagyományos eljárással készült termékeink iránt egyre nagyobb igény mutatkozik a nyugati országokban is. Jelenleg több százezer kg zöldséget dolgozunk fel. Kínálatunkban megtalálható a savanyú káposzta, sós-vizes uborka,csalamádé, káposztával töltött paprika, cékla, karfiol , dinnye ...stb. A termékek sós, savanyú és édes-savanyú ízesítéssel készülnek. A gyártás során mellőzzük a cukor használatát.

A kész termékeket zacskóba csomagoljuk, illetve lédig kiszerelésben is kínáljuk.
A modern és minőségi csomagolóanyag az ügyfél magasabb igényeit is kielégíti. A papírkartonos egységcsomagolás egyszerű ügyintézést tesz lehetővé. A nagybani fogyasztóknak vödrös kiszereléssel is szolgálhatunk.
Az élelmiszerbiztonságot a HACCP rendszer használatával garantáljuk.

A magas hőfokon kezelt zöldségekkel ellentétben, savanyúságaink hideg eljárással készülnek, ezért gazdag a vitamin és ásványianyag tartalmuk.

A kölcsönös együttműködés érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és mi örömmel állunk az Önök rendelkezésére.

Termékeink

Tekintse meg termékeinket látványos formában, ahol egyszerre látja a tulajdonságokat és kiszereléseket is.

Tovább a termékekre >>